26 Haziran 2013 Çarşamba

Brezilya Uruguay Maçı Özeti ve Golleri 26 Haziran 2013


Brezilya Uruguay Maçı 26 haziran 2013 çarşamba günü saat 21:55 de başlayan maçın özeti ve golleri bu başlık altında

Brezilya Ukrayna Maçı hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından tüm futbolseverlerle paylaşabilirsiniz.Brezilya Uruguay Maçı özeti ve golleri maç başlamasından hemen sonra sitemize eklenecektir.


Brezilya ve Uruguay final için karşı karşıya

Konfederasyon Kupası’nda ev sahibi Brezilya, yarı finalde Uruguay ile karşı karşıya geliyor.

Brezilya Uruguay Maçında forma giyecek muhtemel 11 ler

Brezilya ;

J.Cesar,Alves, T.Silva, D.Luiz, Marcelo,Gustavo, Paulinho,Hulk, Oscar, Neymar,Fred


Uruguay ;


Muslera,Pereira, Lugano, Godin, Caceres,Gonzalez, Gargano, Perez,Forlan, Cavani, Suarez


Brezilya’da hafif sakatlığı bulunan David Luiz’in maç saatine kadar hazır hale getirilmesi bekleniyor.


Ev sahibi ekipte Bernard’ın sakatlığı sürerken, İtalya maçında ayak bileğindeki sorun nedeniyle forma giyemeyecn Paulinho ise ilk 11′deki yerini alabilecek.


Scolari’nin ileride şu ana kadarki performansıyla beklentilerin altında kalmasına rağmen Lucas Moura yerine yine Hulk’a şans vermesi bekleniyor.



Brezilya Uruguay Maçı Özeti ve Golleri 26 Haziran 2013

24 Haziran 2013 Pazartesi

Antoni Gaudi Kimdir Biyografi

Antoni Gaudi kimdir Antoni Gaudi biyografisi ve Antoni Gaudi hakkındaki tüm bilgiler ;


İspanya’lı Ünlü Mimar Antoni Gaudi 25 Haziran 1852’de Katalonya’nın Reus kentinde dünyaya geldi. Babası bakırcı ustadır bir zaman babasının yanında çalışan Mimar Antoni Gaudi’ni tam ismiyle Antoni Plàcid Guillem Gaudí i Cornet dır.İsminden de anlaşıldığı gibi bu aam baya önemli bir şahsiyettir.



Antoni Gaudi

Antoni Gaudi





Ünlü İspanyol Mimar’ın doğum gününü unutmadı ve tüm dünyaya tanıtmak amacıyla güzel bir logoyla 161. doğum yılını kutladı.

İspanya’da Art Nouveau akımının öncüsü olan ünlü Katalan mimardır. Barselona’nın en ünlü mimari eserlerinin yaratıcısı Antoni Gaudi 1869’da başladığı mimari eğitimi, askerlik hizmeti ve çeşitli nedenlerle sekiz yıl sürmüştür.


Kişiliğinin büyük değişiminde Barselona kentinde olmuştur. O dönem, Barselona’da özellikle tekstil endüstrisinin gelişmesiyle orta sınıfın güçlendiği, zenginliğin ve şehirsel gelişimin arttığı bir dönemdi.

Antoni Gaudi’nin ilk önemli eseri Vicens ailesi için 1883-1888 tarihleri arasında Eusebi Güell adlı saniyici ile Barselona’da prestij edindi.


Bu eserler, Güell Pavilyonu, Güell Sarayı, Güell Mahzeni, Colonia Güell Türbesi ve Güell Parkı’dır. Diğer önemli eserleri arasında Teresano Koleji, kendisine yılın binası ödülünü kazandıran Celvet Evi, Bellesgurad Villası, Battlo Evi ve La Pedrera adıyla bilinen Casa Milà bulunur.


En ünlü eseri ise hayatını adadığı, yapımı halen süren La Sagrada Familia bazilikasıdır. Gaudí, 1882’de Francesc de Paula Villar y Lozano tarafından yapımına başlanan bu kiliseyi tamamlama işini 1883’de üzerine aldı. Gittikçe daha fazla zamanını bu esere ayıran Gaudí, 1908’de başka proje almayı bıraktı ve 1926’daki ölümüne kadar sadece La Sagrada Familia ile uğraştı.


Antoni Gaudi Eserleri



Antoni Gaudi biyografi

Antoni Gaudi biyografi




Antoni Gaudi eserleri

Antoni Gaudi eserleri




Antoni Gaudi hayatı

Antoni Gaudi hayatı



antoni gaudi antoni


Gaudi, tüm mimari bilgisini karmaşık semboller sistemi ve inancın gizemlerine ilişkin görsel açıklamalarla birleştirerek bir 20. yüzyıl katedrali yaratmayı arzuluyordu. Sadece tüm enerjisini esere ayırmakla kalmadı, stüdyosunu da inşaata taşıdı. 7 Temmuz 1926′da, 74 yaşında bir trafik kazası sonucu projesini tamamlayamadan öldü ve La Sagrada Familia’ya gömüldü.

Antoni Gaudi Kimdir Biyografisi hakkında yorumlarınızı bu başlık altından bizlerle paylaşabilirsiniz.



Antoni Gaudi Kimdir Biyografi

21 Haziran 2013 Cuma

Doksanlar Dizi Müziği Dinle 90 lar Şarkıları

90 lar dizi müziği Doksanlar Dizi Müzikleri Dinle Cengiz Kurtoğlu Doksanlar şarkısı dinle


Atv ekranlarından yayınlanan Doksanlar dizisinin müzikleri çok hoşuma gitti ve bu müzikleri sizlerle paylaşmak istedim.


1990′lı yılların en sevilen müzik sanatçısı Cengiz Kurtoğlu Doksanlar dizisinin müziklerine renk katacak.



Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı

Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı





Cengiz Kurtoğlu şarkılarıyla hep dizide 90 yıllara götürecek.

Doksanlar Dizi Müziği şarkı Sözleri 90lar Dizi Müzikleri 90 lar dizisi şarkıları 90 lar dizisi cengiz kurtoğlu 90 lar dizisi müziği cengiz kurtoğlu 90lar dizisi jenerik müziği


ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ

İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN

HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ

YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM


AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN

TAMAMLIYORDUN BENİ AYNIYDI HERŞEYİMİZ

EN BÜYÜK DESTEĞİMDİ SİHİRLİ BAKIŞLARIN

HER ZAMAN YANIMDAYDIN ÇOK MUTLUYDUK İKİMİZ


GÖZLERİM BULUTLANDI BAŞIM ÖNE EĞİLDİ

YALAN DEĞİL OLAMAZ DUYMADIN FERYADIMI

BÜTÜN BU GÖRDÜKLERİM BİRER GERÇEK DEĞİLDİ

BENİM DEĞİLSİN ARTIK BOŞVER UNUT ADIMI



Doksanlar Dizi Müziği Dinle 90 lar Şarkıları

Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı 3 Temmuz 2013

Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı video Atv ekranlarından yayınlanmaya yeni başlayan Doksanlar dizisi 26 haziran 2013 çarşamba günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Atv yeni sezonda muhteşem bir diziyle girdi.



Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı

Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı





Doksanlar dizisinin konusu ve özeti aşağıdaki makalede mevcuttur.

Doksanlar son bölüm izle mek isteyen arkadaşlar atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Doksanlar dizisinin sloganı “Sokakta oynayan son çocukların dizisi”

Doksanlar; Türkiye’nin 1990’lı yıllarını, sıradan bir mahalle ve o mahallede yaşayan sıradan insanlar üzerinden anlatan bir televizyon dizisi.

1990′lar ilk özel televizyonların yayına başladığı, her yerde özel radyoların dinlendiği, neredeyse her mahallede pop yıldızı olmak isteyen gençlerin bulunduğu, cep telefonuyla, bilgisayarla tanıştığımız yıllardı.

Doksanlar; moda, giyim – kuşam, müzik vs. neredeyse bütün sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın büyük bir dönüşüm yaşadığı dönemi iki aile ve onların çocukları üzerinden anlatacak.

Hikaye, 1990 yılının yaz aylarında başlar. İşini bilmeyen memur Bekir ve müteahhit Nuri Tuncay kardeşler, babalarına ait bir arsa yüzünden bir kaç yıl önce birbirlerine küsmüşlerdir. İki ailenin reisleri ve eşleri bu küslükten dolayı birbirleriyle konuşmamaktadırlar. Bekir’in liseye giden Özlem ve ilkokul öğrencisi Zeynep, Nuri’nin ise biri nişanlanmak üzere olan Mustafa, lise öğrencisi Emre ve ilkokula giden Gökhan adında üç oğlu vardır.

İmkansız aşklar, ilk gençlik heyecanları, üniversite hayalleri, yırtma mücadeleleri, gelin kaynana çatışmaları, aileler, çocuklar…



Doksanlar 2. Bölüm Fragmanı 3 Temmuz 2013

19 Haziran 2013 Çarşamba

Kanuni Sultan Süleyman'dan Sonra Kim Padişah Oldu

kanuni sultan süleyman’dan sonraki padişah, kanuni sultan süleymandan sonra kim padişah oldu, mahidevran sultan.


Kanuni Sultan Süleyman’dan Sonra Kim Padişah olmuştur ve detayları

kanuni sultan süleymandan sonra kim padişah oldu, mahidevran sultan.

Sultan Süleyman’dan Sonra Kim Padişah Oldu

Kanuni Sultan Süleyman’dan sonra tahta çıkan padişah Sultan 2. Selimdir. Sultan İkinci Selim “Sarı Selim” olarak da bilinir.


İkinci Selim II 1524 – 1574 yılları arasında yaşamıştır. Babası tarihte Muhteşem Süleyman olarak bilinen Kanuni Sultan Süleymandır. Annesi ise Slav kökenli Hürrem Sultan’dır.


Kanuni Sultan Süleyman öldüğünde Kütahya’da sancakbeyi olan II Selim İstanbul’a gelerek 30 Eylül 1566′da 42 yaşında tahta çıkmıştır. Sarı Selim kendinden önceki Osmanlı Padişahlarına göre daha silik ve zayıf bir hükümdardı.



Kanuni Sultan Süleyman'dan Sonra Kim Padişah Olmuştur

Kanuni Sultan Süleyman’dan Sonra Kim Padişah Olmuştur





II Selim, kardeşleri Şehzade Bayezid ve Şehzade Mustafa’nın babası Kanuni Sultan Süleyman tarafından öldürülmesinden dolayı çok rahat tahta çıkmıştır.Babasi . Kanuni Sultan Süleyman

Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki padişah; Kanuni ile Hürrem Sultan’ın oğlu olan 2. Selim’dir. 2. Selim, annesi Hürrem Sultan gibi sarışın,mavi gözlü olduğu için Sarı Selim olarak da bilinir. İsmini dedesi Yavuz Sultan Selim’den alan II. Selim Kütahya Sancakbeyliği sırasında babası Sultan Süleyman’ın ölüm haberini alarak İstanul’a gelip, 42 yaşındayken tahta geçmiştir. 2. Selim ordunun başında sefere çıkmayan ilk padişahtır.11. Osmanlı padişahı, 90. İslam Halifesi’dir. Padişahlığı döneminde yönetimde daha aktif olan kişi Sadrazam Sokollu Mehmet Paşa’dır. Kardeşleri Şehzade Beyazid ile Şehzade Mustafa’nın bertaraf edilmesiyle tahta çıkan 2. Selim 8 yıl padişahlık yapmıştır.1574 de 50 yaşında vefat eden Sultan İkinci Selim İstanbul’da ölen ilk padişahtır. Ayasofya’daki türbesine defnedilmiştir.

Annesi Hürrem Sultan ise Kanuni Sultan Süleyman’dan 8 sene önce ölmüştür ve oğlunun tahta çıktığını görmemiş,hiç bir zaman Valide Sultan olamamıştır.

Kanuni Sultan Süleyman’dan sonra tahta kim geçti?



Kanuni Sultan Süleyman'dan Sonra Kim Padişah Oldu

Çankaya Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

2014 Çankaya Üniversitesi Taban Puanları


ÇankayaÜniversitesi bölümleri başarı sırası ve Çankaya Üniversitesi bölümleri taban puanları hakkında detaylı bilgiler aşağıdaki makalede ;



Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014



2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Ygs ve Lys sınavına giren arkadaşlara başarılar dileriz ve Tercihlerinde yardımcı olmak maksadıyla Ülkemizdeki Tüm üniversitelerin Taban Puanları ve Tavan Puanlarını sitemize eklemiş durumundayız.Yasamvemoda.com olarak 2 yıllık ve 4 yıllık üniversitelerin bölümleriyle birlikte taban puanları ve tavan puanlarını sizler için ekliyoruz.


2013-2014 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Çankaya Üniversitesi taban puanları,bölümleri kontenjanları


 


Çankaya Üniversitesi Taban Puanları hakkında sizlerde sorularını ve yorumlarınızı bu başlık altından bizlerle paylaşabilirsiniz.



Çankaya Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

18 Mart Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

2014 18 Mart Üniversitesi Taban Puanları


18 Mart Üniversitesi bölümleri başarı sırası ve 18 Mart Üniversitesi bölümleri taban puanları hakkında detaylı bilgiler aşağıdaki makalede ;



Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014



2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Ygs ve Lys sınavına giren arkadaşlara başarılar dileriz ve Tercihlerinde yardımcı olmak maksadıyla Ülkemizdeki Tüm üniversitelerin Taban Puanları ve Tavan Puanlarını sitemize eklemiş durumundayız.Yasamvemoda.com olarak 2 yıllık ve 4 yıllık üniversitelerin bölümleriyle birlikte taban puanları ve tavan puanlarını sizler için ekliyoruz.


2013-2014 yılı yerleştirme sonuçlarına göre 18 Mart Üniversitesi taban puanları,bölümleri kontenjanları


4 YILLIK BÖLÜMLER



























































































































































































































































































































































































































































































































































































































Üniversite AdıProgramın AdıPuan TürüKont.En Küçük PuanıEn Büyük Puanı
18 Mart Üni.Tıp FakültesiMF-382492,10344504,78149
18 Mart Üni.İngilizce ÖğretmenliğiDİL-182432,50720465,10912
18 Mart Üni.Rehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkTM-341417,36059433,39509
18 Mart Üni.Coğrafya ÖğretmenliğiTS-131414,06684460,72493
18 Mart Üni.Türkçe ÖğretmenliğiTS-282409,54075459,58593
18 Mart Üni.Tarih ÖğretmenliğiTS-231395,25970410,04273
18 Mart Üni.İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ÖğretmenliğiYGS-447390,48230407,52840
18 Mart Üni.Japonca ÖğretmenliğiDİL-347387,65632470,60415
18 Mart Üni.İngiliz Dili ve EdebiyatıDİL-162384,35886438,58168
18 Mart Üni.Sosyal Bilgiler ÖğretmenliğiTS-147374,91771400,58791
18 Mart Üni.Sınıf ÖğretmenliğiTM-2113374,30247409,89196
18 Mart Üni.GastronomiYGS-447370,26257439,92981
18 Mart Üni.İlahiyatYGS-4154369,81646409,02156
18 Mart Üni.Bilgisayar MühendisliğiMF-462363,64766449,05681
18 Mart Üni.Radyo, Televizyon ve SinemaTS-141361,03084417,48748
18 Mart Üni.İlahiyat (İÖ)YGS-4154359,65736393,86188
18 Mart Üni.Okul Öncesi ÖğretmenliğiYGS-562358,46945441,05036
18 Mart Üni.Okul Öncesi Öğretmenliği (İÖ)YGS-562355,39415404,77689
18 Mart Üni.HemşirelikYGS-298354,52015433,42347
18 Mart Üni.TarihTS-272341,14121373,48462
18 Mart Üni.SosyolojiTM-357334,34972358,22317
18 Mart Üni.Coğrafya (İÖ)TS-177329,91622368,07779
18 Mart Üni.Kamu YönetimiTM-293327,29386365,01441
18 Mart Üni.Tarih (İÖ)TS-272323,99378351,44742
18 Mart Üni.Acil Yardım ve Afet YönetimiYGS-262323,97295436,47296
18 Mart Üni.Uluslararası İlişkilerTM-298323,92721355,37847
18 Mart Üni.Gıda MühendisliğiMF-462323,44249363,87157
18 Mart Üni.Sanat TarihiTS-257322,06836354,68820
18 Mart Üni.Seyahat İşletmeciliği ve Turizm RehberliğiYGS-577321,14606400,69974
18 Mart Üni.Spor YöneticiliğiYGS-547320,78526366,23240
18 Mart Üni.EbelikYGS-257317,37933354,40445
18 Mart Üni.MaliyeTM-193316,77123402,57089
18 Mart Üni.Türk Dili ve EdebiyatıTS-272313,76728432,94681
18 Mart Üni.Acil Yardım ve Afet Yönetimi (İÖ)YGS-262310,12479337,50165
18 Mart Üni.CoğrafyaTS-177309,40321393,16296
18 Mart Üni.Uluslararası İlişkiler (İÖ)TM-298303,10150329,74330
18 Mart Üni.Kamu Yönetimi (İÖ)TM-293298,84904322,68172
18 Mart Üni.Almanca ÖğretmenliğiDİL-152297,54575409,58566
18 Mart Üni.Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri ÖğretmenliğiYGS-162297,06351362,00838
18 Mart Üni.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileriTM-193288,30370318,69297
18 Mart Üni.İktisatTM-193286,66351332,98879
18 Mart Üni.Maliye (İÖ)TM-193286,62373309,33750
18 Mart Üni.İşletmeTM-1103282,54970338,08558
18 Mart Üni.Konaklama İşletmeciliğiYGS-677276,78549355,21526
18 Mart Üni.EkonometriTM-182273,69262324,44848
18 Mart Üni.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İÖ)TM-193273,03792288,06276
18 Mart Üni.Tarım EkonomisiTM-136272,42444329,07410
18 Mart Üni.Çevre Mühendisliği (İngilizce)MF-452272,21841320,70531
18 Mart Üni.İktisat (İÖ)TM-193269,64686284,83128
18 Mart Üni.İşletme (İÖ)TM-1103266,08575286,82971
18 Mart Üni.Fen Bilgisi ÖğretmenliğiMF-267265,84026371,30167
18 Mart Üni.Peyzaj MimarlığıMF-426263,04102311,44679
18 Mart Üni.Ekonometri (İÖ)TM-182261,82458281,63103
18 Mart Üni.Konaklama İşletmeciliği (İÖ)YGS-677260,24747292,59936
18 Mart Üni.Bitki KorumaMF-236259,79420311,98193
18 Mart Üni.ArkeolojiTM-367259,70430301,36757
18 Mart Üni.FizikMF-267245,48550266,50131
18 Mart Üni.Türk Dili ve Edebiyatı (İÖ)TS-272241,71504373,45477
18 Mart Üni.Bahçe BitkileriMF-236233,04406290,96305
18 Mart Üni.MatematikMF-182227,71850322,59364
18 Mart Üni.Tarla BitkileriMF-336224,68986267,27476
18 Mart Üni.Biyoloji (İÖ)MF-2113220,33334249,24555
18 Mart Üni.Tarımsal BiyoteknolojiMF-336215,97338264,65816
18 Mart Üni.Jeofizik Mühendisliği (İÖ)MF-452212,08507238,20837
18 Mart Üni.KimyaMF-272211,21022257,02402
18 Mart Üni.Jeoloji MühendisliğiMF-462209,53274262,72936
18 Mart Üni.BiyolojiMF-2113207,94853259,32458
18 Mart Üni.Tarımsal Yapılar ve SulamaMF-436205,79372223,71735
18 Mart Üni.Balıkçılık TeknolojisiYGS-247205,34922284,01150
18 Mart Üni.Tarım MakineleriMF-436204,48247244,59081
18 Mart Üni.Jeofizik MühendisliğiMF-452202,09439233,04638
18 Mart Üni.ZootekniMF-236201,97221245,38182
18 Mart Üni.Matematik (İÖ)MF-182201,47317270,62126
18 Mart Üni.Toprak Bilimi ve Bitki BeslemeMF-236199,07855268,05762

2 YILLIK BÖLÜMLER



















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Üniversite AdıYüksekokulProgramın AdıPuan TürüGenel KontenjanMinimum Puanı
18 Mart Üni.Çan MYOMekatronikYGS-170442,64100
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOİnşaat TeknolojisiYGS-1100405,91300
18 Mart Üni.Biga MYOMakineYGS-140403,77400
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOPerfüzyon TeknikleriYGS-220397,68000
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOElektronörofizyolojiYGS-120396,64000
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOÇocuk Gelişimi (İÖ) (Bk.496)YGS-440382,56800
18 Mart Üni.Biga MYOOtomotiv TeknolojisiYGS-140360,68000
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-440339,28260
18 Mart Üni.Gelibolu Piri Reis MYODeniz ve Liman İşletmeciliği (İÖ)YGS-640339,20700
18 Mart Üni.Biga MYOElektrikYGS-140336,83200
18 Mart Üni.Yenice MYOTekstil TeknolojisiYGS-140326,95800
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOTıbbi Görüntüleme TeknikleriYGS-140322,99220
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOYerel YönetimlerYGS-440309,28530
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOTıbbi Görüntüleme Teknikleri (İÖ)YGS-140306,53210
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOFotoğrafçılık ve KameramanlıkYGS-430306,27700
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOElektrik (İÖ) (Bk.395)YGS-180304,22300
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOİlk ve Acil YardımYGS-240300,28300
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOGrafik TasarımıYGS-520298,87300
18 Mart Üni.Gökçeada MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-445294,30270
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOYerel Yönetimler (İÖ)YGS-440294,18050
18 Mart Üni.Lapseki MYOLaboratuvar Teknolojisi (İÖ)YGS-245292,00360
18 Mart Üni.Bayramiç MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-445287,13620
18 Mart Üni.Ezine MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-450284,30720
18 Mart Üni.Lapseki MYOLaboratuvar TeknolojisiYGS-245283,41700
18 Mart Üni.Biga MYOYerel YönetimlerYGS-440282,21060
18 Mart Üni.Çan MYOMimari Dekoratif SanatlarYGS-450277,85240
18 Mart Üni.Gökçeada MYOHalkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ)YGS-445276,86220
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOBüro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İÖ)YGS-440275,77940
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-660272,45600
18 Mart Üni.Gelibolu Piri Reis MYOTurizm ve Otel İşletmeciliğiYGS-650266,28720
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOTıbbi Laboratuvar TeknikleriYGS-225263,73400
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOGiyim Üretim TeknolojisiYGS-140263,02300
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOGemi İnşaatıYGS-130261,54400
18 Mart Üni.Bayramiç MYOHalkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ)YGS-445261,02820
18 Mart Üni.Gelibolu Piri Reis MYODeniz ve Liman İşletmeciliğiYGS-640250,55900
18 Mart Üni.Yenice MYODış TicaretYGS-650247,60360
18 Mart Üni.Çan MYOEnerji Tesisleri İşletmeciliğiYGS-150244,18600
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOMuhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ)YGS-660241,84940
18 Mart Üni.Ezine MYOTurizm ve Seyahat HizmetleriYGS-545241,36470
18 Mart Üni.Biga MYOGıda TeknolojisiYGS-240240,69190
18 Mart Üni.Ayvacık MYOBankacılık ve Sigortacılık (İÖ)YGS-650239,95920
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-660237,48400
18 Mart Üni.Lapseki MYOMaliye (İÖ)YGS-640237,10360
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOİşletme YönetimiYGS-660235,96100
18 Mart Üni.Gökçeada MYOTurizm ve Otel İşletmeciliğiYGS-645235,35670
18 Mart Üni.Lapseki MYOTıbbi ve Aromatik BitkilerYGS-640233,95230
18 Mart Üni.Çan MYOLojistik (İÖ)YGS-670230,65540
18 Mart Üni.Yenice MYOBankacılık ve Sigortacılık (İÖ)YGS-650230,55820
18 Mart Üni.Çan MYOElektronik Teknolojisi (İÖ)YGS-150230,11900
18 Mart Üni.Yenice MYOLojistik (İÖ)YGS-650227,06600
18 Mart Üni.Çan MYOElektronik TeknolojisiYGS-150225,00800
18 Mart Üni.Ayvacık MYOTurizm ve Otel İşletmeciliğiYGS-640222,53300
18 Mart Üni.Gökçeada MYOİşletme YönetimiYGS-645220,56680
18 Mart Üni.Ayvacık MYOGeleneksel El SanatlarıYGS-440219,96240
18 Mart Üni.Ayvacık MYOİşletme YönetimiYGS-640216,46090
18 Mart Üni.Yenice MYODış Ticaret (İÖ)YGS-650216,37620
18 Mart Üni.Çan MYOElektrik Enerjisi Üretim, İletim ve DağıtımıYGS-170214,65100
18 Mart Üni.Gelibolu Piri Reis MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650213,93660
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOAnesteziYGS-240213,16300
18 Mart Üni.Yenice MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-640213,11460
18 Mart Üni.Gökçeada MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-645210,80530
18 Mart Üni.Ayvacık MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-650210,48700
18 Mart Üni.Lapseki MYOMaliyeYGS-640210,34900
18 Mart Üni.Ayvacık MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-640210,24190
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOİnşaat Teknolojisi (İÖ)YGS-1100209,58990
18 Mart Üni.Çan MYOPazarlamaYGS-630206,76400
18 Mart Üni.Biga MYOMuhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ)YGS-640206,23030
18 Mart Üni.Çan MYOMekatronik (İÖ)YGS-170204,54200
18 Mart Üni.Lapseki MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-640203,52370
18 Mart Üni.Gelibolu Piri Reis MYOMuhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ)YGS-650203,37910
18 Mart Üni.Biga MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-640202,58670
18 Mart Üni.Lapseki MYOBitki KorumaYGS-240202,50930
18 Mart Üni.Gelibolu Piri Reis MYOTurizm ve Otel İşletmeciliği (İÖ)YGS-650201,53940
18 Mart Üni.Ezine MYOİşletme YönetimiYGS-650201,07200
18 Mart Üni.Bayramiç MYOGıda TeknolojisiYGS-250198,02720
18 Mart Üni.Ayvacık MYOTurizm ve Otel İşletmeciliği (İÖ)YGS-640197,92470
18 Mart Üni.Yenice MYOPazarlamaYGS-630195,69770
18 Mart Üni.Lapseki MYOOrganik TarımYGS-630191,93290
18 Mart Üni.Lapseki MYOFidan YetiştiriciliğiYGS-630191,41520
18 Mart Üni.Biga MYOMobilya ve DekorasyonYGS-140190,80800
18 Mart Üni.Biga MYOKooperatifçilikYGS-540185,96180
18 Mart Üni.Gökçeada MYODış TicaretYGS-645184,98500
18 Mart Üni.Biga MYOOtomotiv Teknolojisi (İÖ)YGS-140184,73300
18 Mart Üni.Yenice MYOİşletme YönetimiYGS-650180,81640
18 Mart Üni.Yenice MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-650179,77200
18 Mart Üni.Biga MYOGıda Teknolojisi (İÖ)YGS-240179,14870
18 Mart Üni.Çan MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-640175,66300
18 Mart Üni.Çan MYOMaden TeknolojisiYGS-250171,79410
18 Mart Üni.Ezine MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650171,62450
18 Mart Üni.Bayramiç MYOPazarlamaYGS-640171,36540
18 Mart Üni.Biga MYOSüt ve Ürünleri TeknolojisiYGS-640170,99070
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOMakine (İÖ) (Bk.395)YGS-180170,78600
18 Mart Üni.Ezine MYOPazarlamaYGS-630170,70470
18 Mart Üni.Ezine MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-650170,67940
18 Mart Üni.Lapseki MYOTarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama TeknolojisiYGS-630168,83670
18 Mart Üni.Bayramiç MYOGıda Teknolojisi (İÖ)YGS-250167,60780
18 Mart Üni.Yenice MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-650167,39260
18 Mart Üni.Ezine MYOMuhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ)YGS-650166,02870
18 Mart Üni.Ezine MYOTurizm ve Seyahat Hizmetleri (İÖ)YGS-545166,02390
18 Mart Üni.Bayramiç MYOBahçe TarımıYGS-630162,49300
18 Mart Üni.Biga MYOPazarlama (İÖ)YGS-640162,39230
18 Mart Üni.Yenice MYOGeleneksel El SanatlarıYGS-440162,08060
18 Mart Üni.Yenice MYOMuhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ)YGS-640161,82890
18 Mart Üni.Biga MYOSüt ve Besi HayvancılığıYGS-230160,51670
18 Mart Üni.Biga MYOPazarlamaYGS-640159,18100
18 Mart Üni.Lapseki MYOPeyzaj ve Süs BitkileriYGS-640157,20160
18 Mart Üni.Çanakkale Sağ. HMYOİlk ve Acil Yardım (İÖ)YGS-240154,05700
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOBilgisayar ProgramcılığıYGS-140150,72700
18 Mart Üni.Ezine MYODış TicaretYGS-645145,66800
18 Mart Üni.Çan MYOLojistikYGS-670141,84500
18 Mart Üni.Biga MYOİşletme YönetimiYGS-640135,97900
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOBilgisayar Programcılığı (İÖ)YGS-140134,32000
18 Mart Üni.Çanakkale T.B. MYOMobilya ve Dekorasyon (İÖ)YGS-140128,82700
18 Mart Üni.Yenice MYOLojistikYGS-650118,56600
18 Mart Üni.Çan MYOBiyomedikal Cihaz TeknolojisiYGS-150116,78100
18 Mart Üni.Çanakkale S.B. MYOBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıYGS-440106,14200
18 Mart Üni.Biga MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-640100,00000

18 Mart Üniversitesi Taban Puanları hakkında sizlerde sorularını ve yorumlarınızı bu başlık altından bizlerle paylaşabilirsiniz.



18 Mart Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

Çağ Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

2014 Çağ Üniversitesi Taban Puanları


ÇağÜniversitesi bölümleri başarı sırası ve Çağ Üniversitesi bölümleri taban puanları hakkında detaylı bilgiler aşağıdaki makalede ;



Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014



2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Ygs ve Lys sınavına giren arkadaşlara başarılar dileriz ve Tercihlerinde yardımcı olmak maksadıyla Ülkemizdeki Tüm üniversitelerin Taban Puanları ve Tavan Puanlarını sitemize eklemiş durumundayız.Yasamvemoda.com olarak 2 yıllık ve 4 yıllık üniversitelerin bölümleriyle birlikte taban puanları ve tavan puanlarını sizler için ekliyoruz.


2013-2014 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Çağ Üniversitesi taban puanları,bölümleri kontenjanları


4 YILLIK BÖLÜMLER

























































































































































































































































































































































Üniversite AdıProgramın AdıPuan TürüKont.En Küçük PuanıEn Büyük Puanı
Çağ Üni.Hukuk Fakültesi (Tam Burslu)TM-212422,78125431,92952
Çağ Üni.İngilizce Öğretmenliği (Tam Burslu)DİL-15421,98931439,37541
Çağ Üni.Hukuk Fakültesi (%75 Burslu)TM-28419,22925421,77449
Çağ Üni.Psikoloji (İngilizce) (Tam Burslu)TM-36412,40869416,49437
Çağ Üni.Hukuk Fakültesi (%50 Burslu)TM-220410,63302419,05642
Çağ Üni.Psikoloji (İngilizce) (%75 Burslu)TM-310400,13119408,67847
Çağ Üni.İngilizce Öğretmenliği (%75 Burslu)DİL-110389,34992414,90291
Çağ Üni.İngilizce Öğretmenliği (%50 Burslu)DİL-13384,00766414,67385
Çağ Üni.Psikoloji (İngilizce) (%50 Burslu)TM-322376,43192395,53072
Çağ Üni.Hukuk Fakültesi (%25 Burslu)TM-280362,97678408,63882
Çağ Üni.Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (Tam Burslu)TM-26346,89728394,73864
Çağ Üni.Psikoloji (İngilizce) (%25 Burslu)TM-322340,21232369,13501
Çağ Üni.İşletme (İngilizce) (Tam Burslu)TM-16323,80867365,71852
Çağ Üni.Uluslararası Lojistik (İngilizce) (Tam Burslu)TM-15323,17495376,29444
Çağ Üni.Uluslararası Ticaret (İngilizce) (Tam Burslu)TM-16319,25036390,36258
Çağ Üni.Türk Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu)TS-26311,29653362,05477
Çağ Üni.Uluslararası Finans (İngilizce) (Tam Burslu)TM-16307,93048325,26039
Çağ Üni.Türk Dili ve Edebiyatı (%75 Burslu)TS-29292,19042343,49467
Çağ Üni.Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%75 Burslu)TM-210288,45025336,84359
Çağ Üni.TurizmveOtelİşletmeciliği(İngilizce)(TamBurslu)TM-15276,12878294,57224
Çağ Üni.İşletme (İngilizce) (%75 Burslu)TM-110274,54480306,74453
Çağ Üni.Uluslararası Ticaret (İngilizce) (%75 Burslu)TM-110271,14815306,28550
Çağ Üni.Uluslararası Lojistik (İngilizce) (%75 Burslu)TM-110267,12577305,29056
Çağ Üni.Matematik-Bilgisayar (İngilizce) (Tam Burslu)MF-15261,53502362,77592
Çağ Üni.İngilizce Öğretmenliği (%25 Burslu)DİL-120261,31269372,15674
Çağ Üni.Uluslararası Finans (İngilizce) (%75 Burslu)TM-110255,59924282,17909
Çağ Üni.Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%50 Burslu)TM-230247,85157285,98935
Çağ Üni.Uluslararası Lojistik (İngilizce) (%50 Burslu)TM-15244,52524261,43037
Çağ Üni.Türk Dili ve Edebiyatı (%25 Burslu)TS-217235,26360313,81511
Çağ Üni.TurizmveOtelİşletmeciliği(İngilizce)(%75Burslu)TM-110233,20889251,08732
Çağ Üni.İşletme (İngilizce) (%50 Burslu)TM-130232,39883271,83042
Çağ Üni.Uluslararası Ticaret (İngilizce) (%50 Burslu)TM-130229,85876269,78841
Çağ Üni.Matematik-Bilgisayar (İngilizce) (%75 Burslu)MF-110226,48306257,86795
Çağ Üni.Türk Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu)TS-228224,03854314,23684
Çağ Üni.Uluslararası Lojistik (İngilizce) (%25 Burslu)TM-15217,64269227,23218
Çağ Üni.İşletme (İngilizce) (%25 Burslu)TM-119215,93426232,12972
Çağ Üni.Uluslararası Finans (İngilizce) (%50 Burslu)TM-130214,20612249,64224
Çağ Üni.Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%25 Burslu)TM-219213,05439243,94060
Çağ Üni.Uluslararası Finans (İngilizce) (%25 Burslu)TM-119211,86132236,93703
Çağ Üni.TurizmveOtelİşletmeciliği(İngilizce)(%50Burslu)TM-130208,62242227,11383
Çağ Üni.Uluslararası Ticaret (İngilizce) (%25 Burslu)TM-119205,32641252,60613
Çağ Üni.Matematik-Bilgisayar (İngilizce) (%50 Burslu)MF-130


2 YILLIK BÖLÜMLER











































































































































































Üniversite AdıYüksekokulProgramın AdıPuan TürüGenel KontenjanMinimum Puanı
Çağ ÜniversitesiMeslek YOAdalet (Tam Burslu)YGS-35360,26130
Çağ ÜniversitesiMeslek YOAdalet (%75 Burslu)YGS-310335,27850
Çağ ÜniversitesiMeslek YOHalkla İlişkiler ve Tanıtım (Tam Burslu)YGS-45327,52970
Çağ ÜniversitesiMeslek YOAdalet (%50 Burslu)YGS-320313,28240
Çağ ÜniversitesiMeslek YOAdalet (%25 Burslu)YGS-310299,01620
Çağ ÜniversitesiMeslek YODış Ticaret (Tam Burslu)YGS-65269,96790
Çağ ÜniversitesiMeslek YOHalkla İlişkiler ve Tanıtım (%75 Burslu)YGS-410267,57620
Çağ ÜniversitesiMeslek YOLojistik (Tam Burslu)YGS-65258,19260
Çağ ÜniversitesiMeslek YOBankacılık ve Sigortacılık (Tam Burslu)YGS-65243,10200
Çağ ÜniversitesiMeslek YOBankacılık ve Sigortacılık (%75 Burslu)YGS-610239,51660
Çağ ÜniversitesiMeslek YODış Ticaret (%75 Burslu)YGS-610234,40000
Çağ ÜniversitesiMeslek YOLojistik (%75 Burslu)YGS-610229,56770
Çağ ÜniversitesiMeslek YOHalkla İlişkiler ve Tanıtım (%50 Burslu)YGS-420219,05550
Çağ ÜniversitesiMeslek YOBankacılık ve Sigortacılık (%50 Burslu)YGS-615213,44960
Çağ ÜniversitesiMeslek YODış Ticaret (%50 Burslu)YGS-615212,49140
Çağ ÜniversitesiMeslek YOHalkla İlişkiler ve Tanıtım (%25 Burslu)YGS-45210,19220
Çağ ÜniversitesiMeslek YOLojistik (%50 Burslu)YGS-620200,05590
Çağ ÜniversitesiMeslek YODış Ticaret (%25 Burslu)YGS-610194,34380
Çağ ÜniversitesiMeslek YOLojistik (%25 Burslu)YGS-65193,77160
Çağ ÜniversitesiMeslek YOBankacılık ve Sigortacılık (%25 Burslu)YGS-610182,19280

Çağ Üniversitesi Taban Puanları hakkında sizlerde sorularını ve yorumlarınızı bu başlık altından bizlerle paylaşabilirsiniz.



Çağ Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

Cumhuriyet Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

2014 Cumhuriyet Üniversitesi Taban Puanları


CumhuriyetÜniversitesi bölümleri başarı sırası ve Cumhuriyet Üniversitesi bölümleri taban puanları hakkında detaylı bilgiler aşağıdaki makalede ;



Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014

Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014



2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Ygs ve Lys sınavına giren arkadaşlara başarılar dileriz ve Tercihlerinde yardımcı olmak maksadıyla Ülkemizdeki Tüm üniversitelerin Taban Puanları ve Tavan Puanlarını sitemize eklemiş durumundayız.Yasamvemoda.com olarak 2 yıllık ve 4 yıllık üniversitelerin bölümleriyle birlikte taban puanları ve tavan puanlarını sizler için ekliyoruz.


2013-2014 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Cumhuriyet Üniversitesi taban puanları,bölümleri kontenjanları


4 YILLIK BÖLÜMLER











































































































































































































































































































































































































































































































































































































Üniversite AdıProgramın AdıPuan TürüKont.En Küçük PuanıEn Büyük Puanı
Cumhuriyet Üni.Tıp FakültesiMF-3175482,78578513,60618
Cumhuriyet Üni.Diş Hekimliği FakültesiMF-377469,54968482,08165
Cumhuriyet Üni.PsikolojiTM-352411,76508421,31824
Cumhuriyet Üni.Rehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkTM-352409,68885431,42035
Cumhuriyet Üni.Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İÖ)TM-352405,59052410,33751
Cumhuriyet Üni.Sosyal HizmetTM-352396,83101405,05481
Cumhuriyet Üni.Türkçe ÖğretmenliğiTS-262395,32299415,36225
Cumhuriyet Üni.Sosyal Hizmet (İÖ)TM-352393,75367397,11396
Cumhuriyet Üni.Moleküler Biyoloji ve GenetikMF-336372,10514448,45033
Cumhuriyet Üni.Matematik ÖğretmenliğiMF-141367,84321408,09761
Cumhuriyet Üni.Sınıf ÖğretmenliğiTM-2108367,43358400,48409
Cumhuriyet Üni.İlköğretim Matematik ÖğretmenliğiMF-152365,59062439,23742
Cumhuriyet Üni.Sosyal Bilgiler ÖğretmenliğiTS-1108364,35442392,93063
Cumhuriyet Üni.Okul Öncesi ÖğretmenliğiYGS-5108357,83668427,39553
Cumhuriyet Üni.Okul Öncesi Öğretmenliği (İÖ)YGS-5108353,75558400,14121
Cumhuriyet Üni.Sağlık YönetimiTM-157349,36945389,48198
Cumhuriyet Üni.Sağlık Yönetimi (İÖ)TM-157339,89624379,68664
Cumhuriyet Üni.HemşirelikMF-3139333,50354416,35970
Cumhuriyet Üni.HemşirelikYGS-252331,35203404,43975
Cumhuriyet Üni.Türk Dili ve EdebiyatıTS-282324,40472389,52341
Cumhuriyet Üni.TarihTS-272310,39347399,53370
Cumhuriyet Üni.SosyolojiTM-382308,74971349,31699
Cumhuriyet Üni.Türk HalkbilimiTS-152297,32194341,67766
Cumhuriyet Üni.EbelikMF-362297,15359328,75128
Cumhuriyet Üni.Sanat TarihiTS-252296,11839354,08609
Cumhuriyet Üni.Sosyoloji (İÖ)TM-382293,12386372,72743
Cumhuriyet Üni.İngiliz Dili ve EdebiyatıDİL-162292,92806392,96618
Cumhuriyet Üni.Bankacılık ve FinansYGS-657291,64208346,55625
Cumhuriyet Üni.Otomotiv MühendisliğiMF-427288,97856390,13381
Cumhuriyet Üni.Makine MühendisliğiMF-488288,02819332,71376
Cumhuriyet Üni.Sanat Tarihi (İÖ)TS-252287,43878339,34298
Cumhuriyet Üni.Veteriner FakültesiMF-357285,45953322,96582
Cumhuriyet Üni.Tarih (İÖ)TS-272281,71391340,13648
Cumhuriyet Üni.FelsefeTM-367273,31536317,54788
Cumhuriyet Üni.Sigortacılık ve Risk YönetimiYGS-657273,26355321,67696
Cumhuriyet Üni.Makine Mühendisliği (İÖ)MF-488272,71929302,36470
Cumhuriyet Üni.İşletmeTM-188271,73569335,69212
Cumhuriyet Üni.İktisatTM-188270,87765325,43578
Cumhuriyet Üni.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileriTM-188268,82239321,55333
Cumhuriyet Üni.İngiliz Dili ve Edebiyatı (İÖ)DİL-162267,71675388,09581
Cumhuriyet Üni.Otomotiv Mühendisliği (İÖ)MF-427263,46751285,92661
Cumhuriyet Üni.EkonometriTM-157261,64423286,83201
Cumhuriyet Üni.Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İÖ)TM-188256,50346268,55659
Cumhuriyet Üni.Felsefe (İÖ)TM-367255,01888292,73218
Cumhuriyet Üni.İktisat (İÖ)TM-188252,68277275,95065
Cumhuriyet Üni.Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları (İÖ)TS-262251,06243339,63369
Cumhuriyet Üni.Ekonometri (İÖ)TM-157249,85812264,19002
Cumhuriyet Üni.Metalurji ve Malzeme MühendisliğiMF-462245,33862273,10749
Cumhuriyet Üni.AntropolojiTM-367242,15882279,48714
Cumhuriyet Üni.BiyokimyaMF-357240,54909380,42135
Cumhuriyet Üni.Fen Bilgisi ÖğretmenliğiMF-2108239,56407325,46074
Cumhuriyet Üni.Kimya MühendisliğiMF-482238,09101297,75442
Cumhuriyet Üni.Çağdaş Türk Lehçeleri ve EdebiyatlarıTS-262235,79259351,23448
Cumhuriyet Üni.Antropoloji (İÖ)TM-367235,28823269,38303
Cumhuriyet Üni.Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (İÖ)MF-462226,04787250,98825
Cumhuriyet Üni.Türk Dili ve Edebiyatı (İÖ)TS-282223,26714369,20034
Cumhuriyet Üni.Otomotiv Mühendisliği (M.T.O.K.)MF-440221,57193248,57558
Cumhuriyet Üni.Protohistorya ve Ön Asya ArkeolojisiTM-357218,16784379,79894
Cumhuriyet Üni.İmalat MühendisliğiMF-427217,18316298,21531
Cumhuriyet Üni.Jeofizik MühendisliğiMF-462216,28507218,61367
Cumhuriyet Üni.Jeoloji MühendisliğiMF-482211,53943273,85521
Cumhuriyet Üni.Alman Dili ve EdebiyatıDİL-167210,58763274,57743
Cumhuriyet Üni.Otomotiv Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ)MF-440209,41787232,46940
Cumhuriyet Üni.İmalat Mühendisliği (İÖ)MF-427207,22124252,56959
Cumhuriyet Üni.MatematikMF-172204,91356294,04201
Cumhuriyet Üni.Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi (İÖ)TM-357204,79565239,30621
Cumhuriyet Üni.BiyolojiMF-257203,25019286,93688
Cumhuriyet Üni.Maden MühendisliğiMF-482201,43421265,77114
Cumhuriyet Üni.Kimya Mühendisliği (İÖ)MF-482190,59223281,21124
Cumhuriyet Üni.KimyaMF-267

Cumhuriyet Üni.Matematik (İÖ)MF-172

Cumhuriyet Üni.İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.)MF-440

Cumhuriyet Üni.İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ)MF-440


2 YILLIK BÖLÜMLER



























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Üniversite AdıYüksekokulProgramın AdıPuan TürüGenel KontenjanMinimum Puanı
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOAğız ve Diş SağlığıYGS-240449,08500
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOOdyometriYGS-130422,24700
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYODiyalizYGS-230415,83400
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOAnesteziYGS-230375,32970
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOÇocuk GelişimiYGS-440362,60600
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOTıbbi Görüntüleme TeknikleriYGS-130361,37260
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOTıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (İÖ)YGS-340361,27350
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYODiyaliz (İÖ)YGS-230339,08900
Cumhuriyet Üni.Sivas MYORaylı Sistemler Makine TeknolojisiYGS-130335,41900
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYODiş Protez TeknolojisiYGS-220315,79250
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOMakine (İÖ)YGS-140314,66700
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOElektrikYGS-140308,46800
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOElektrik (İÖ)YGS-140301,33300
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOOptisyenlikYGS-130300,16400
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOBilgisayar Programcılığı (İÖ)YGS-140296,09230
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOÇocuk Gelişimi (İÖ)YGS-440291,91600
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYORadyo ve Televizyon ProgramcılığıYGS-450290,54780
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOTıbbi Dokümantasyon ve SekreterlikYGS-340288,94800
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOİlk ve Acil YardımYGS-230286,64500
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOTıbbi Laboratuvar Teknikleri (İÖ)YGS-240285,54050
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOMaliyeYGS-650275,08700
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOElektronik TeknolojisiYGS-150270,26040
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYORadyo ve Televizyon Programcılığı (İÖ)YGS-450270,19110
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOOtomotiv TeknolojisiYGS-140269,12400
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-450259,67880
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOMimari Dekoratif SanatlarYGS-440251,31980
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOBankacılık ve Sigortacılık (İÖ)YGS-650247,86580
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYODış TicaretYGS-650246,67060
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-450240,68170
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOYaşlı BakımıYGS-240239,64150
Cumhuriyet Üni.Gemerek MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-440238,25030
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOMaliyeYGS-650236,21760
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıYGS-450235,50430
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOİnsan Kaynakları YönetimiYGS-650235,04540
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650234,95250
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOMaliye (İÖ)YGS-650232,90260
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOİşletme YönetimiYGS-650232,70050
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-650232,51420
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOLaborant ve Veteriner SağlıkYGS-255231,71830
Cumhuriyet Üni.Gürün MYOMaliyeYGS-645231,57540
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOYerel YönetimlerYGS-440230,23910
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOTurizm ve Otel İşletmeciliğiYGS-650228,62170
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOHalkla İlişkiler ve TanıtımYGS-450228,35480
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOMaliyeYGS-650228,17890
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOYerel YönetimlerYGS-460225,97150
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOYaşlı Bakımı (İÖ)YGS-240225,17530
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıYGS-460223,21380
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-660222,95880
Cumhuriyet Üni.Hafik MYODış TicaretYGS-640222,61170
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYODış Ticaret (İÖ)YGS-650221,87320
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-650220,78500
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıYGS-445219,06450
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOElektronik Haberleşme TeknolojisiYGS-140218,14290
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-690217,86150
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOMaliyeYGS-640217,22360
Cumhuriyet Üni.Gemerek MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-650215,52010
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-650211,18450
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYOMaliyeYGS-660210,85690
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOİnşaat TeknolojisiYGS-140210,62840
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOMaliyeYGS-650210,41450
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-655210,12610
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOİşletme Yönetimi (İÖ)YGS-650209,74350
Cumhuriyet Üni.Gemerek MYOMaliyeYGS-650206,78850
Cumhuriyet Üni.Gürün MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-660205,45120
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOOtomotiv Teknolojisi (İÖ)YGS-140205,12160
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYOBankacılık ve SigortacılıkYGS-660204,70860
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYOMaliye (İÖ)YGS-660203,91500
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOMaliyeYGS-660203,16450
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOMuhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ)YGS-650203,08700
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOMakineYGS-140200,28220
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOFizyoterapiYGS-230200,24300
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYODış TicaretYGS-650197,12690
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOMenkul Kıymetler ve Sermaye PiyasasıYGS-650193,07090
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOTurizm ve Otel İşletmeciliği (İÖ)YGS-650190,97070
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOTıbbi Laboratuvar TeknikleriYGS-240190,84900
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOİnşaat Teknolojisi (İÖ)YGS-140188,94750
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOBilgisayar ProgramcılığıYGS-145188,48710
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOElektronik TeknolojisiYGS-140186,36800
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYODış Ticaret (İÖ)YGS-650182,45760
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOOrganik TarımYGS-630181,25720
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOİşletme Yönetimi (Uzaktan Eğitim)YGS-6100179,92820
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOGeleneksel El SanatlarıYGS-430178,91590
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOBilgisayar ProgramcılığıYGS-140175,81440
Cumhuriyet Üni.Gemerek MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650175,56340
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOHalıcılık ve KilimcilikYGS-440175,37570
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650175,11970
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650174,66190
Cumhuriyet Üni.Gürün MYOİşletme YönetimiYGS-650174,27410
Cumhuriyet Üni.Sivas MYODoğal Yapı Taşları TeknolojisiYGS-640174,09680
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOMetalurjiYGS-150173,18060
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOİşletme YönetimiYGS-650172,42820
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650172,15880
Cumhuriyet Üni.İmranlı MYOİşletme YönetimiYGS-640171,77750
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOTekstil TeknolojisiYGS-140171,17830
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-640170,81570
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYODış TicaretYGS-650170,69920
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOİşletme YönetimiYGS-640170,43760
Cumhuriyet Üni.Gürün MYODış TicaretYGS-650170,28880
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOKontrol ve Otomasyon TeknolojisiYGS-140169,67190
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOİşletme YönetimiYGS-650169,30920
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOElektronik Teknolojisi (İÖ)YGS-140169,07350
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOAmeliyathane HizmetleriYGS-230168,73300
Cumhuriyet Üni.Gürün MYOBilgisayar ProgramcılığıYGS-150168,44470
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOGıda TeknolojisiYGS-240168,38470
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOPazarlamaYGS-650167,64230
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-655167,54960
Cumhuriyet Üni.Gürün MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-650166,90000
Cumhuriyet Üni.Gemerek MYOİşletme YönetimiYGS-650166,89660
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYOİşletme YönetimiYGS-650166,63630
Cumhuriyet Üni.Şarkışla A.V. MYOİşletme YönetimiYGS-655166,16230
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOElektrikYGS-150165,55710
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOPazarlama (İÖ)YGS-650165,43700
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOMuhasebe ve Vergi UygulamalarıYGS-660165,43010
Cumhuriyet Üni.Yıldızeli MYOİşletme YönetimiYGS-660163,91970
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOMenkul Kıymetler ve Sermaye PiyasasıYGS-650163,76270
Cumhuriyet Üni.Gemerek MYODış TicaretYGS-640163,68980
Cumhuriyet Üni.Kangal MYOElektrikYGS-140163,64940
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOGaz ve Tesisatı TeknolojisiYGS-240162,11890
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOKontrol ve Otomasyon TeknolojisiYGS-150161,64710
Cumhuriyet Üni.Zara A. Ç. MYOGıda TeknolojisiYGS-240160,73140
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOMaden TeknolojisiYGS-240160,17360
Cumhuriyet Üni.Gürün MYOGıda TeknolojisiYGS-235159,68360
Cumhuriyet Üni.Hafik MYOGıda TeknolojisiYGS-240159,51620
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOBilgisayar ProgramcılığıYGS-140159,10100
Cumhuriyet Üni.Cumhuriyet MYOMenkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası (İÖ)YGS-650158,58340
Cumhuriyet Üni.Suşehri T.K. MYOGıda TeknolojisiYGS-250158,01260
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOMakineYGS-140155,16300
Cumhuriyet Üni.Divriği N.D. MYOBilgisayar ProgramcılığıYGS-140154,98980
Cumhuriyet Üni.Sivas MYOMekatronikYGS-140151,24300
Cumhuriyet Üni.Sağlık Hiz. MYOOptisyenlik (İÖ)YGS-130149,70400

Cumhuriyet Üniversitesi Taban Puanları hakkında sizlerde sorularını ve yorumlarınızı bu başlık altından bizlerle paylaşabilirsiniz.



Cumhuriyet Üniversitesi Taban Puanları 2013-2014